Také milujete jídla z jedné pánve? Pokud ano, tento recept na italskou omeletu frittata si rychle přidáte do oblíbených. Co do ní musí vždy přijít jsou vejce. Zbylé ingredience pak „co dům dá“. Zapojte svou fantazii a vyzkoušejte si jedno z nejznámějších italských jídel.
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Na velké nepřilnavé pánvi rozehřejte olivový olej. Orestujte na něm cibuli a brambory pokrájené na kostičky. Přidejte papriku (také nakrájenou na kostičky) a špenát. Chvíli restujte vše dohromady.
Krok 2
2 min
V misce prošlehejte vejce, mléko a černý pepř. Přidejte Maggi Tekuté koření.
Krok 3
10 min
Na zeleninu v pánvi nalijte vaječnou směs, snižte plamen a nechte asi 5 minut vařit. Omeletu obracečkou otočte a opékejte dalších 5 minut, dokud nebude frittata uvařená a zvenčí křupavá. Navrch přidejte sýr.
Krok 4
2 min
Frittatu servírujte nakrájenou na čtvrtky teplou, ale klidně i studenou.
Krok 1
z
4
Na velké nepřilnavé pánvi rozehřejte olivový olej. Orestujte na něm cibuli a brambory pokrájené na kostičky. Přidejte papriku (také nakrájenou na kostičky) a špenát. Chvíli restujte vše dohromady.
Krok 2
z
4
V misce prošlehejte vejce, mléko a černý pepř. Přidejte Maggi Tekuté koření.
Krok 3
z
4
Na zeleninu v pánvi nalijte vaječnou směs, snižte plamen a nechte asi 5 minut vařit. Omeletu obracečkou otočte a opékejte dalších 5 minut, dokud nebude frittata uvařená a zvenčí křupavá. Navrch přidejte sýr.
Krok 4
z
4
Frittatu servírujte nakrájenou na čtvrtky teplou, ale klidně i studenou.
Recept jako PDF
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0