Šťavnaté maso, čedar a křupavá zelenina, které se skvěle spojí v měkké housce. Přesně to je americký hamburger v celé své jednoduchosti a kráse! Ať už tápete, co připravit na rodinnou grilovačku nebo na posezení s přáteli, buďte si jisti, že touto klasikou dostanete naprosto všechny. Připravte si dokonale ochucené maso a během pár minut nachystejte perfektní burger, nebo nechte vaše hosty, aby si vyskládali vlastní podle svého gusta. Pak už se jen zakousněte a vychutnejte s ticho proložené spokojeným mlaskáním.
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Do mletého masa přidejte sůl, pepř a Maggi Tekuté koření. Vše promíchejte a vytvarujte 4 stejné karbanátky.
Krok číslo 2
5 min
Maso a slaninu grilujte 3–5 minut z každé strany na přímém grilu. V poslední minutě položte na maso plátek sýru čedar. Mezitím si připravte rajčata, okurky a cibuli, které nakrájejte na plátky.
Krok číslo 3
5 min
Rozkrojte bulku (můžete ji také zlehka opéct na grilu) a obě poloviny potřete majonézou. Na spodní část položte kousek římského salátu, plátek rajčete, na něj maso, slaninu, okurku, cibuli, jalapeňo papričku a vše zaklopte druhou polovinou bulky. Finálně složený burger propíchněte špejlí nebo párátkem na jednohubky, aby hezky držel tvar.
Krok číslo 1
z
3
Do mletého masa přidejte sůl, pepř a Maggi Tekuté koření. Vše promíchejte a vytvarujte 4 stejné karbanátky.
Krok číslo 2
z
3
Maso a slaninu grilujte 3–5 minut z každé strany na přímém grilu. V poslední minutě položte na maso plátek sýru čedar. Mezitím si připravte rajčata, okurky a cibuli, které nakrájejte na plátky.
Krok číslo 3
z
3
Rozkrojte bulku (můžete ji také zlehka opéct na grilu) a obě poloviny potřete majonézou. Na spodní část položte kousek římského salátu, plátek rajčete, na něj maso, slaninu, okurku, cibuli, jalapeňo papričku a vše zaklopte druhou polovinou bulky. Finálně složený burger propíchněte špejlí nebo párátkem na jednohubky, aby hezky držel tvar.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0