Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Do mletého masa přidejte sůl, pepř a Maggi Tekuté koření. Vše promíchejte a vytvarujte 4 stejné karbanátky.
Maso a slaninu grilujte 3–5 minut z každé strany na přímém grilu. V poslední minutě položte na maso plátek sýru čedar. Mezitím si připravte rajčata, okurky a cibuli, které nakrájejte na plátky.
Rozkrojte bulku (můžete ji také zlehka opéct na grilu) a obě poloviny potřete majonézou. Na spodní část položte kousek římského salátu, plátek rajčete, na něj maso, slaninu, okurku, cibuli, jalapeňo papričku a vše zaklopte druhou polovinou bulky. Finálně složený burger propíchněte špejlí nebo párátkem na jednohubky, aby hezky držel tvar.
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Submit