Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat
  • Recepty
  • Vařte chytře
  • Produkty
  • O Maggi
  • Přihlásit se
  • Snídaně
  • Obědy a večeře
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5-ti minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat
  • Recepty
  • Vařte chytře
  • Produkty
  • O Maggi
  • Přihlásit se
  • Snídaně
  • Obědy a večeře
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5-ti minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi šťavnatá krkovička s bramborami a cibulí

MAGGI Nápady Šťavnatá krkovička s cibulí a pečenými bramborami 34g

(6)
.

Informace o výrobku

Jak na pečenou krkovičku v troubě? S naší vyladěnou kořenící směsí Maggi Šťavnatá Krkovička s cibulí a pečenými bramborami ji zvládnete hravě. Díky přiloženému pečícímu sáčku uchováte maso šťavnaté, tak, že ta nejlepší chuť zůstane při pečení uvnitř. Navíc nemusíte přidávat žádný další olej.


Jednoduše vložte plátky vepřové krkovice, brambory a cibuli dovnitř pečícího sáčku a přidejte směs koření na krkovici. Sáček uzavřete a promíchejte tak, aby se všechny suroviny obalily kořením a pečte v troubě. Voňavé pečené krkovičce v troubě s bramborem neodolají ani ti nejnáročnější strávníci.


Zapomeňte na spousty špinavého nádobí a přivítejte jednoduché a rychlé vaření! Navíc, ingredience z MAGGI Nápadů jsou zpracovány sušením, a tak není nutné přidávat do našich produktů konzervační látky. Pro více snadných a chutných receptů nejen z krkovice navštivte naši sekci s recepty.

  • Připravte si šťavnaté maso snadno a rychle díky pečícímu sáčku!
  • Zapomeňte „na hory” špinavého nádobí!
  • Užijte si snadnou a rychlou přípravu v troubě.
  • K pečení nemusíte používat olej.
  • Pečící sáček obsahuje ideální poměr kořenící směsi a sušené zeleniny, která dodá vašemu jídlu vynikající chuť.


 

.

Složení výrobku

Sušená zelenina 41 % (mleté brambory 40 %*, cibule 20 %*, česnek a rajčata; CELER, mrkev, petrželová nať), jodidovaná jedlá sůl, kukuřičný škrob, vybraná směs koření 11,6 % (sladká paprika, pepř černý, tymián, koriandr, pepř zelený, bobkový list, zázvor, rozmarýn), aromata (obsahují LEPEK), cukr, tuk z uzené vepřové slaniny (uzená vepřová slanina, antioxidant: výtažky z rozmarýnu), olej do bylinek (slunečnicový olej), kouřové aroma, *vztaženo na sušenou zeleninu

Více informací

.

Výživové údaje

Průměrná hodnota*
Energie na 100g (kJ) 1236 kJ
Energie na 100g (kcal) 293 kcal
Tuky na 100g (g) 6 g
Z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1.5 g
Sacharidy na 100g (g) 49.1 g
- z toho cukry (g) 11,7 g
Vláknina na 100g (g) 7.9 g
Bílkoviny na 100g (g) 6.8 g
Sůl na 100g (g) 21.28 g
.

Alergeny ve výrobku

AllergenItem AllergenStatus AllergenDescription
Mléko
ano
Může obsahovat - No Values
Celer
ano
Může obsahovat - No Values
Sezam
ano
Může obsahovat - No Values
.

Návod k přípravě

Příprava v troubě. Přidejte: 400 g vepřové krkovičky bez kosti (4 plátky), 600 g brambor (asi 8 ks), 1 cibuli. Návod k přípravě: 1. Plátky krkovičky nakrájejte na polovinu, oloupané brambory na čtvrtky a cibuli na plátky. Plátky masa, brambory a cibuli vložte do sáčku na pečení (v horní části obalu). Kořenicí směs nasypte do sáčku na suroviny, sáček pevně uzavřete asi 4-5 cm od okraje a opatrně protřeste tak, aby se suroviny rovnoměrně obalily směsí. 2. Sáček položte na plech na nejnižší rošt do trouby vyhřáté na 200 °C (180 °C u horkovzdušné trouby). 3. Pečte 60 minut. Nepoužívejte funkci gril. Po vyjmutí z trouby opatrně odstřihněte konec sáčku, vyjměte pokrm a servírujte. TIP: Pokud chcete mít v pokrmu více šťávy, přilijte do sáčku asi 3 lžíce vody. Uchovejte v suchu při pokojové teplotě.

Děkujeme za hodnocení!

Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Submit

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies