Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MAGGI BIO Rajčatová polévka na toskánský způsob 48,5g

(0)
.

Informace o výrobku

Ochutnejte Maggi BIO Rajčatovou polévku inspirovanou voňavým Toskánskem. Polévku jsme pro Vás vyrobili z pečlivě vybraných přírodních ingrediencí, které splňují přísné požadavky Evropské Unie pro ekologické zemědělství. Tato zemědělství pěstují zeleninu a ovoce a chovají dobytek bez použití chemikálií, umělých hnojiv a antibiotik, a tím pomáhají chránit životní prostředí. Nezapomínáme ale ani na chuť. Rajčata v naší BIO Rajčatové polévce na toskánský způsob uzrála na slunci na jihu Evropy a byla krátce po sklizni zpracovaná. Rajčata si tak zachovávají svou šťavnatost a v kombinaci s bylinkami dodají polévce dodají typickou chuť a vůni Toskánska.

Obal této polévky byl navržen k recyklaci a patří do žlutého kontejneru. Děkujeme, že se s námi staráte o naši planetu.

 

*Přírodní ingredience: jednotlivé ingredience byly posuzovány podle interního Nestlé dokumentu, jehož požadavky na označení „přírodní“ se shodují s požadavky ISO Standardu 19657 : 2017.

.

Složení výrobku

Rajčatový prášek* 30,9 %, PŠENIČNÁ mouka*, bramborový škrob*, cukr*, jedlá sůl, slunečnicový olej*, PŠENIČNÁ bílkovina*, opečený cibulový prášek*, pastinákový prášek*, směs koření (oregano*, bobkový list*), sušená petrželová nať*, sušený CELER(1) *

*z ekologického zemědělství

(1)Označování v souladu s CZ doporučením o alergenech

 

Může obsahovat MLÉKO, VEJCE, SÓJU a RYBY(1). (1)Označování v souladu s CZ doporučením o alergenech.

Více informací

.

Výživové údaje

Průměrná hodnota*
Energie na 100g (kJ) 1470 kJ
Energie na 100g (kcal) 348 kcal
Tuky na 100g (g) 3.1 g
Z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.4 g
Sacharidy na 100g (g) 68 g
- z toho cukry (g) 32 g
Vláknina na 100g (g) 6.7 g
Bílkoviny na 100g (g) 8.7 g
Sůl na 100g (g) 6.8 g
.

Návod k přípravě

Návod na přípravu: Obsah sáčku vsypte do 0,5 l studené vody, dobře rozmíchejte metličkou a přiveďte k varu. Vařte na mírném ohni v nezakrytém hrnci 5 minut a občas promíchejte.
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat