Tato mísa byla optimalizována na 3 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Králičí maso omyji a osuším. V hrnci rozpustím sádlo a porce králíka ze všech stran opeču.
Poté přidám koření a rozmarýn.
Přidám horkou vodu a přikryté dusím, dokud není maso měkké.
Měkké maso vyndám na talíř a přikryju alobalem, aby nevychladlo. Z omáčky vyjmu koření.
Poté omáčku zahustím škrobem smíchaným s trochou vody a hustou smetanou. Nejlépe chutná s bramborami a nakládanou řepou.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití