Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Korejská polévka

Korejská polévka

(0)
63 min
středně pokročilí

Korejská polévka , také původně nazývaná Janchi Guksu , je jedním z nejoblíbenějších jídel v Asii, zejména v Koreji. Tento aromatický pokrm je nenahraditelný při rodinných akcích a oslavách jako jsou svatby. Pro ty, kteří si chtějí ve své kuchyni užít nové chuťové zážitky z dalekých krajů, je příprava takových regionálních lahůdek skvělou příležitostí ke kulinářskému cestování. Ať už jsou asijská jídla vaše oblíbená jídla, nebo jste se rozhodli experimentovat s novými recepty inspirovanými Asií, tato chutná korejská polévka stojí za vyzkoušení.

Ingredience

4

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
MAGGI SÓJOVÁ OMÁČKA 190 ML
4  lžíce
chilli
7  g
sezamový olej
1  lžička
sezamová semínka
0.5  lžíce
sušený česnek
0.5  lžička
jarní cibulka
2  ks
Ředkev bílá
100  g
cibule
1  menší
černý pepř
1  g
cukr
1  lžička
cuketa
100  g
mrkev
60  g
mleté hovězí maso
100  g
Voda
1500  g
Rýžové nudle, suché
1  balení
česnek
2  stroužky
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
52.8 G
Energie
324 kcal
Tuky
8.1 G
Protein
9.4 G
Informace na porci

Postup

63 Minut
  • Krok 1

    3 min
    Smíchejte 2 lžíce sójové omáčky s chilli vločkami, přidejte 1/2 lžičky sezamového oleje, sezamová semínka, 1/2 lžičky granulovaného česneku a nakrájenou horní část stonku zelené cibulky.
  • Krok 2

    7 min
    Do velkého hrnce dejte nakrájenou ředkev, cibuli, nasekané nebo rozdrcené stroužky česneku, bílou část zbývající zelené cibule a 6 šálků vody a přiveďte k varu.
  • Krok 3

    15 min
    Jakmile se začne vařit, zvyšte teplotu na střední a vařte přikryté 15 minut.
  • Krok 4

    10 min
    Přidejte ančovičky, zbývající sójovou omáčku, sůl a pepř a vařte 10 minut na středním plameni.
  • Krok 5

    1 min
    Z polévky vyjměte všechny ingredience a nechte tekutinu na ohni, aby udržela teplotu.
  • Krok 6

    1 min
    Hovězí maso okořeníme 1 lžičkou sójové omáčky, přidáme 1/2 lžičky sezamového oleje, cukr, 1/2 lžičky česneku a špetku pepře.
  • Krok 7

    7 min
    Cuketu nastrouháme, posypeme špetkou soli a necháme 5-10 minut odležet.
  • Krok 8

    4 min
    Rukou z cukety vymačkejte tekutinu, slijte ji a na malém množství oleje cuketu opékejte 1–2 minuty na středním plameni. Přeneste na talíř.
  • Krok 9

    5 min
    Ve stejné pánvi, ve které se smažila cuketa, orestujte na tenké plátky nakrájenou mrkev, dochuťte solí a pepřem. Přeneste na talíř s cuketou.
  • Krok 10

    3 min
    Ve stejné pánvi smažte hovězí maso po dobu 2-3 minut na středním ohni.
  • Krok 11

    5 min
    Těstoviny zalijte 1 litrem horké vody a omáčkou připravenou v kroku 1. Nechte 3-5 minut, poté promíchejte.
  • Krok 12

    2 min
    Nudle a předem připravený vývar dejte do 2 misek, na ně pak položte zeleninu a maso.
Korejská polévka

Krok 1 z 12

Smíchejte 2 lžíce sójové omáčky s chilli vločkami, přidejte 1/2 lžičky sezamového oleje, sezamová semínka, 1/2 lžičky granulovaného česneku a nakrájenou horní část stonku zelené cibulky.

Korejská polévka

Krok 2 z 12

Do velkého hrnce dejte nakrájenou ředkev, cibuli, nasekané nebo rozdrcené stroužky česneku, bílou část zbývající zelené cibule a 6 šálků vody a přiveďte k varu.

Korejská polévka

Krok 3 z 12

Jakmile se začne vařit, zvyšte teplotu na střední a vařte přikryté 15 minut.

Korejská polévka

Krok 4 z 12

Přidejte ančovičky, zbývající sójovou omáčku, sůl a pepř a vařte 10 minut na středním plameni.

Korejská polévka

Krok 5 z 12

Z polévky vyjměte všechny ingredience a nechte tekutinu na ohni, aby udržela teplotu.

Korejská polévka

Krok 6 z 12

Hovězí maso okořeníme 1 lžičkou sójové omáčky, přidáme 1/2 lžičky sezamového oleje, cukr, 1/2 lžičky česneku a špetku pepře.

Korejská polévka

Krok 7 z 12

Cuketu nastrouháme, posypeme špetkou soli a necháme 5-10 minut odležet.

Korejská polévka

Krok 8 z 12

Rukou z cukety vymačkejte tekutinu, slijte ji a na malém množství oleje cuketu opékejte 1–2 minuty na středním plameni. Přeneste na talíř.

Korejská polévka

Krok 9 z 12

Ve stejné pánvi, ve které se smažila cuketa, orestujte na tenké plátky nakrájenou mrkev, dochuťte solí a pepřem. Přeneste na talíř s cuketou.

Korejská polévka

Krok 10 z 12

Ve stejné pánvi smažte hovězí maso po dobu 2-3 minut na středním ohni.

Korejská polévka

Krok 11 z 12

Těstoviny zalijte 1 litrem horké vody a omáčkou připravenou v kroku 1. Nechte 3-5 minut, poté promíchejte.

Korejská polévka

Krok 12 z 12

Nudle a předem připravený vývar dejte do 2 misek, na ně pak položte zeleninu a maso.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
6 + 13 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Asijský styl
  • Fusion
  • Globální
  • Jídlo s nudlemi
  • Korejská
  • Nízký cukr
  • Oběd
  • Oslava
  • Podzim
  • Polévka
  • Polévka
  • Porce zeleniny/ovoce
  • Pozdní večeře
  • S masem
  • Starter
  • S těstovinami
  • Zima
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies