Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Sladkokyselý losos s medovo-sójovou glazurou a křupavými oříšky

Sladkokyselý losos s medovo-sójovou glazurou a křupavými oříšky

(0)
46 min
Snadný
Losos ve sladkokyselé omáčce je chutný recept, který spojuje jemnost ryby s osvěžující pomerančovou chutí a chutí sójové omáčky Maggi. Ideální pro lahodný oběd či večeři.

Ingredience

4

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
MAGGI sójová omáčka
3  lžíce
Pomerančová šťáva
0.5  hrnek
česnek
2  stroužky
Ryby, losos, růžová, syrová
800  g
Pomeranč
1 
med
2  lžičky
čerstvý zázvor
1  lžička
sezamový olej
2  lžičky
citronová šťáva
2  lžičky
sezamová semínka
1  lžíce
vlašské ořechy
0.5  hrnek
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
12.4 G
Energie
351.1 kcal
Tuky
13.6 G
Protein
42.8 G
Informace na porci
Disclaimer image
Kulinářský tip
Lososa doplňte zeleninovým salátem.

Postup

46 Minut
  • Marinování

    30 min
    Smíchejte MAGGI® sójovou omáčku s pomerančovou a citrónovou šťávou, česnekem, zázvorem a sezamový olejem. Do směsi vložte plátky lososa a marinujte alespoň 25 minut v lednici. Ke konci marinování si předehřejte troubu na 180°C.
  • Pečení

    10 min
    Filety lososa položte na plech s pečícím papírem, přelijte polovinou marinády a položte na ně plátky pomeranče. Pečte 9-11 minut.
  • Příprava marinády

    5 min
    Zbylou marinádu přelijte do malého hrnce, přidejte 2 lžičky škrobu rozpuštěných ve 2 lžících vody a za stálého míchání krátce povařte, dokud omáčka nezhoustne.
  • Podávejte

    1 min
    Hotového lososa přelijte glazurou, posypte sezamem a podávejte s plátky pomeranče. Výborný je s jasmínovou rýží, kuskusem nebo lehkým salátem.
Sladkokyselý losos s medovo-sójovou glazurou a křupavými oříšky

Marinování z 4

Marinování Marinování Marinování

Smíchejte MAGGI® sójovou omáčku s pomerančovou a citrónovou šťávou, česnekem, zázvorem a sezamový olejem. Do směsi vložte plátky lososa a marinujte alespoň 25 minut v lednici. Ke konci marinování si předehřejte troubu na 180°C.

Sladkokyselý losos s medovo-sójovou glazurou a křupavými oříšky

Pečení z 4

Pečení Pečení Pečení Pečení

Filety lososa položte na plech s pečícím papírem, přelijte polovinou marinády a položte na ně plátky pomeranče. Pečte 9-11 minut.

Sladkokyselý losos s medovo-sójovou glazurou a křupavými oříšky

Příprava marinády z 4

Příprava marinády Příprava marinády Příprava marinády

Zbylou marinádu přelijte do malého hrnce, přidejte 2 lžičky škrobu rozpuštěných ve 2 lžících vody a za stálého míchání krátce povařte, dokud omáčka nezhoustne.

Sladkokyselý losos s medovo-sójovou glazurou a křupavými oříšky

Podávejte z 4

Podávejte Podávejte Podávejte

Hotového lososa přelijte glazurou, posypte sezamem a podávejte s plátky pomeranče. Výborný je s jasmínovou rýží, kuskusem nebo lehkým salátem.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
4 + 5 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Asijský styl
  • Evropská
  • Globální
  • Hlavní chod
  • Inspirace
  • jiný
  • jiný
  • Nízký cukr
  • Odpoledne
  • Pozdní večeře
  • Pracovní dny
  • Rande
  • Ryba
  • Smažený
  • S rybami
  • Úvodní chod
  • Vysoký obsah bílkovin
  • Zdroj bílkovin
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies