Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Jáhlové karbanátky

Jáhlové karbanátky

(0)
56 min
středně pokročilí
Pokud existuje ideální kombinace jídel, pak jsou to tyto jáhlové karbanátky s liškami! Jáhly budou dělat, co sami budete chtít- na talíři drží pohromadě, v omáčce se rozpadají. Pomíchejte je s voňavou omáčkou i chutí hub a vychutnejte si skutečnou gurmánskou delikatesu. Zjistíte, že tento pokrm chutná stejně skvěle jako vypadá!

Ingredience

4

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
vejce
8  ks
vejce
1  ks
MAGGI Tekuté koření
0.5  lžička
jáhly
0.5  hrnek
petrželová nať
1  svazek
slunečnicová semínka
2  lžíce
strouhanka
1.5  lžíce
máslo
1  lžíce
sůl
1  špetka
černý pepř
1  špetka
strouhanka
6  lžíce
olej
8  lžíce
máslo
1  lžíce
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
24.1 G
Energie
227.4 kcal
Tuky
11.1 G
Protein
8.8 G
Informace na porci
Disclaimer image
Servírování
Podávejte přelité houbovou omáčkou připravenou z čerstvých lišek.

Postup

56 Minut
  • Krok číslo 1

    2 min
    Jáhly propláchněte studenou vodou. Sceďte je, vložte do kastrolu a přilijte 1,25 sklenice vody.
  • Krok číslo 2

    3 min
    Přiveďte je k varu, ztlumte plamen a zakryjte je pokličkou.
  • Krok číslo 3

    20 min
    Vařte je na mírném ohni asi 10 minut, nezapomeňte je pravidelně zamíchat. Pak vypněte plamen, osolte je, přidejte MAGGI Tekuté koření, zamíchejte, přikryjte a nechejte stát 10 minut.
  • Krok číslo 4

    5 min
    Nakonec je odkryjte a odstavte na několik minut do vychladnutí.
  • Krok číslo 5

    5 min
    Vajíčka uvařená natvrdo nasekejte co nejjemněji. Pak je vložte do misky, přidejte k nim změklé máslo, vychladlou kaši, nakrájenou petrželovou nať a také syrové vajíčko a slunečnicová semínka upražená na suché pánvi.
  • Krok číslo 6

    1 min
    Vše důkladně promíchejte a ochuťte solí a pepřem.
  • Krok číslo 7

    5 min
    Rukama navlhčenýma vodou vytvořte ploché, kulaté karbanátky, obalte je ve strouhance. Přebytečnou strouhanku z nich oklepejte.
  • Krok číslo 8

    15 min
    Karbanátky smažte na oleji s máslem na „středním ohni“ asi 2–3 minuty z každé strany, lehce dozlatova. Usmažené karbanátky uložte na talíř s papírovým ubrouskem, aby se odsál přebytečný tuk.
Jáhlové karbanátky

Krok číslo 1 z 8

Jáhly propláchněte studenou vodou. Sceďte je, vložte do kastrolu a přilijte 1,25 sklenice vody.

Jáhlové karbanátky

Krok číslo 2 z 8

Přiveďte je k varu, ztlumte plamen a zakryjte je pokličkou.

Jáhlové karbanátky

Krok číslo 3 z 8

Vařte je na mírném ohni asi 10 minut, nezapomeňte je pravidelně zamíchat. Pak vypněte plamen, osolte je, přidejte MAGGI Tekuté koření, zamíchejte, přikryjte a nechejte stát 10 minut.

Jáhlové karbanátky

Krok číslo 4 z 8

Nakonec je odkryjte a odstavte na několik minut do vychladnutí.

Jáhlové karbanátky

Krok číslo 5 z 8

Vajíčka uvařená natvrdo nasekejte co nejjemněji. Pak je vložte do misky, přidejte k nim změklé máslo, vychladlou kaši, nakrájenou petrželovou nať a také syrové vajíčko a slunečnicová semínka upražená na suché pánvi.

Jáhlové karbanátky

Krok číslo 6 z 8

Vše důkladně promíchejte a ochuťte solí a pepřem.

Jáhlové karbanátky

Krok číslo 7 z 8

Rukama navlhčenýma vodou vytvořte ploché, kulaté karbanátky, obalte je ve strouhance. Přebytečnou strouhanku z nich oklepejte.

Jáhlové karbanátky

Krok číslo 8 z 8

Karbanátky smažte na oleji s máslem na „středním ohni“ asi 2–3 minuty z každé strany, lehce dozlatova. Usmažené karbanátky uložte na talíř s papírovým ubrouskem, aby se odsál přebytečný tuk.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
1 + 4 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • česká kuchyně
  • Do 300 kal
  • Evropská
  • Hlavní chod
  • Houby
  • jiný
  • Malé jídlo
  • Nový životní styl
  • Oběd
  • Podzim
  • Pozdní večeře
  • Smažený
  • Vegetariánský
  • Vejce
  • Základní potravina
  • Zdroj bílkovin
  • Zdroj vlákniny
  • Zelenina
  • Z pánve
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies