Když v roce 1886 Julius Maggi vymyslel recept na tekuté koření, netušil, jaký bude mít úspěch. Již více než 130 let tento originál patří do každé české a slovenské kuchyně a mnohým z nás jeho chuť a vůně připomínají dětství.
Maggi Tekuté koření se netěší oblibě jen v Čechách nebo na Slovensku. Naši spotřebitelé v ostatních evropských státech jako například Polsko nebo Německo si jím s láskou dochucují své pokrmy již mnoho dekád. Abychom uspokojili velkou poptávku po našem originálu, vyrábíme ho v několika závodech v Evropě, a proto se jeho složení v různých státech může lišit. Při výrobě ve všech našich závodech ale vždy dbáme na kvalitu surovin i osvědčené výrobní procesy, takže si můžete být jistí, že Vaše Tekuté koření je přesně takové, jaké ho znáte a máte rádi.
Maggi Tekuté koření je skvělým pomocníkem při každém vaření, dochucování nebo úpravě jídel. Postačí vám jen pár kapek a můžete se těšit na pokrm plný chuti.
Maggi tekuté koření je charakteristické nejen svým žluto-červeným štítkem, ale především svou nezaměnitelnou, intenzivní chutí. Věděli jste ale, že ho můžete použít nejen v klasické ale i v moderní kuchyni?
Vydatné polévky, dušené maso, ale také hamburgery, pokrmy z Wok pánve či tortilly dostanou díky Maggi Tekutému koření charakteristicky plnou chuť. Můžete si s ním připravit také lahodné salátové zálivky a dipy nebo jej použijte k dochucení hranolků, omelet a zeleniny.