Šťavnatý kuřecí steak
Komu by se nesbíhaly sliny při pohledu na šťavnatý kuřecí steak? Tajemství tkví v jeho přípravě – naložte ho nejprve do naší marinády a uvidíte, že výsledek bude stát opravdu za to. Zkrátka steak, co má šťávu!
    Množství
    2-4 porce
    Doba přípravy Doba čekání
    30minut 2hodiny
    Množství
    2-4 porce
    Doba přípravy Doba čekání
    30minut 2hodiny
    Postup přípravy
    1. Připravte si větší mísu nebo jinou vhodnou nádobu. V ní smíchejte bílé víno, MAGGI Tekuté koření, olivový olej, hořčici a prolisované stroužky česneku.
    2. Pečlivě promíchejte a přidejte najemno nasekanou petrželku, případně další čerstvě nasekané bylinky. Osolte a opepřete dle chuti.
    3. Do takto připravené marinády naložte syrová kuřecí prsa a nechte alespoň dvě hodiny odpočívat.
    4. Kuřecí prsa vyjměte z marinády, ogrilujte a servírujte. Dobrou chuť!