Šťavnatý kuřecí steak

Doba přípravy

30 minut

Doba čekání

2 hodiny

Množství

2-4 porce

Komu by se nesbíhaly sliny při pohledu na šťavnatý kuřecí steak? Tajemství tkví v jeho přípravě – naložte ho nejprve do naší marinády a uvidíte, že výsledek bude stát opravdu za to. Zkrátka steak, co má šťávu!

    Jak na to?

    Ingredience

    Postup přípravy

    1. Připravte si větší mísu nebo jinou vhodnou nádobu. V ní smíchejte bílé víno, MAGGI Tekuté koření, olivový olej, hořčici a prolisované stroužky česneku.
    2. Pečlivě promíchejte a přidejte najemno nasekanou petrželku, případně další čerstvě nasekané bylinky. Osolte a opepřete dle chuti.
    3. Do takto připravené marinády naložte syrová kuřecí prsa a nechte alespoň dvě hodiny odpočívat.
    4. Kuřecí prsa vyjměte z marinády, ogrilujte a servírujte. Dobrou chuť!