Rizoto s hráškem a chorizem
Přestaňte si lámat hlavu s hledáním ideální verze rizota. Právě jste ho našli v tomto receptu! Těžko říct, jestli je to křupavá slanina, peprné chorizo nebo sladký hrášek, které tomuto rizotu dodávají jeho jedinečnou chuť. Jisté ale je, že si po této explozi chutí jednoduše budete muset přidat.
    Množství
    4porce
    Doba přípravy Doba čekání
    10minut 20minut
    Množství
    4porce
    Doba přípravy Doba čekání
    10minut 20minut
    Postup přípravy
    1. V pánvi na oleji orestujte slaninu, česnek, šalotku a chorizo. Míchejte a pečte přibližně 5 minut.
    2. Přidejte rýži a zalejte vše bujónem, aby byla směs ponořená.
    3. Míchejte a postupně přilévejte bujón, dokud nebude rýže měkká.
    4. Do pánve nasypte hrášek, nechte jej prohřát a můžete podávat.