Restovaná kuřecí prsa marinovaná v tekutém bujónu
Chcete si vychutnat opravdu šťavnatá kuřecí prsíčka, u kterých nebude ani stopa po vysušení? Nepotřebujete na to žádné dlouhé procedury ani speciální postupy. Maso stačí jednoduše alespoň na půl hodiny naložit do speciální marinády, která mu dodá uvnitř patřičnou šťávu a na povrchu vytvoří tenkou křupavou kůrčičku. Jednou vyzkoušíte a už nikdy nebudete chtít jinak!
    Množství
    2-4porce
    Doba přípravy
    45minúta
    Množství
    2-4porce
    Doba přípravy
    45minúta
    Ingredience
    Postup přípravy
    1. Maso omyjte a osušte.
    2. Česnek nasekejte nadrobno, nebo jej prolisujte.
    3. Přidejte tekutý bujón. Ochuťte černým pepřem a důkladně rozmíchejte s olejem.
    4. Marinádou pečlivě potřete kuřecí prsa a uložte je do chladničky alespoň na 30 minut.
    5. Marinovaná kuřecí prsa pak orestujte na pánvi na středním ohni, občas je obraťte.
    6. Marinádu můžete použít i pro přípravu celého kuřete.