Kuřecí wrap

Doba přípravy

30 minut

Doba čekání

10 minut

Množství

5 porcí

S těmito wrapy byste si bez váhaní mohli otevřít vlastní stánek. Přes noc marinované maso vás svou vůní naláká už po prvních minutách na rozpáleném grilu. Zatímco se maso opéká, můžete se pustit do samotné přípravy wrapu. Bílý jogurt, okurky a nadrcený česnek budou dokonalým základem pro výraznou chuť skvěle propečeného masa. V pita chlebu nebo placce tak vytvoří exotickou harmonii chutí. Až je rozdáte všem stravníkům, s přípravou další várky dlouho neotálejte. Tyto wrapy se sní jednoduše a velmi rychle.

Postup přípravy

Kroky přípravy

  1. Nejprve si připravte marinádu na kuřecí maso. Do kvalitního jogurtu vmíchejte Maggi Gril mix na kuře a šťávu z poloviny pomeranče. Do této směsi vložte vykostěná kuřecí stehna a nechte je, ideálně přes noc, marinovat.
  2. Gril rozpalte na téměř nejvyšší výkon. Maso až nyní osolte a položte na rošt a grilujte ho z obou stran, aby se dokonale propeklo.
  3. Mezitím si připravte dip z bílého jogurtu, nastrouhané, předem osolené a vyždímané okurky, trochy nadrceného česneku, soli a pepře.
  4. Ogrilované maso nakrájejte na proužky a servírujte ho v pita chlebu nebo placce, se zeleninou a jogurtovým dipem.