Kuřecí játra na toustu
Kdyby jednohubky měly ruce, jednoznačně by hlasovaly pro tuto jednoduchou pochoutku! Spojuje totiž vše, co k lehkému pohoštění potřebujete. Římský kmín, zázvor a kardamon vytvoří exotickou a peprnou chuť, která je k jemným játrům jako stvořená. Naservírujte je s osmaženou cibulkou, zelenou petrželkou a jen sledujte, jak rychle budou mizet ze stolu!
    Množství
    3porce
    Doba přípravy Doba čekání
    30minut 0minut
    Množství
    3porce
    Doba přípravy Doba čekání
    30minut 0minut
    Ingredience
    Postup přípravy
    1. Polovinu kostky MAGGI Slepičího bujónu zalijte v misce s 200 ml vroucí vody a nechte ji rozpustit.
    2. Hladkou mouku smíchejte s kořením – římským kmínem, zázvorem, kardamonem a mletým pepřem. Přidejte sůl.
    3. Ve vzniklé směsi obalte očištěná kuřecí játra a ihned je dejte smažit do větší pánve na rozpálený olej.
    4. Ze všech stran opečená játra dejte stranou a do pánve vlijte připravený bujón.
    5. Tekutinu varem zredukujte na omáčku.
    6. Vzniklou omáčkou obalte orestovaná játra.
    7. Takto připravená je servírujte na opečeném kousku světlé bagety s osmaženou cibulkou a pár lístky zelené petrželky.