Kuře na paprice

Doba přípravy

20 minut

Doba čekání

50 minut

Množství

4 porce

"Kdo by nemiloval kuře na paprice! Tento poklad české kuchyně nás dokáže vždy spolehlivě vrátit do dětství. Díky našemu bujónu pro vás teď jeho příprava bude snadnější než kdy dřív! Propečené maso jednoduše zalijte vývarem z MAGGI Kuřecího bujónu, provoňte červenou paprikou a důkladně povařte s připravenou jíškou. Za pár minut už si budete moct vychutnat klasiku, která vás nikdy nezklame.

Postup přípravy

Ingredience

Kroky přípravy

  1. Nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova osmažte na oleji. Když začne cibule hnědnout, přidejte osolené a okořeněné kousky kuřecího masa. Restujte 5 minut.
  2. Přidejte mletou červenou papriku a MAGGI Kuřecí bujón. Maso duste dokud nezměkne a poté ho vytáhněte z hrnce.
  3. Omáčku v hrnci zahustěte připravenou jíškou z vody a hladké mouky. Po zhoustnutí ji sceďte a maso vraťte zpět.
  4. Přidejte smetanu, dochuťte solí a trochou citrónu.
  5. Podávejte s těstovinami nebo knedlíkem.