

Doba přípravy
15 minut

Doba čekání
15 minut

Množství
4 porce
Příprava tatarského bifteku představuje malý rituál. Nachystejte si vybrané ingredience, vyhrňte rukávy a pusťte se do slavnosti míchání! Až skončíte, odměnou vám nebude jen delikatesa, připravená přesně podle vašeho gusta. Už po prvním kousnutí vám totiž bude připadat, že k životu nic víc nepotřebujete. Tedy alespoň do chvíle, než sáhnete po další topince.
Jak na to?
Ingredience
- hovězí maso400 g
- žloutky4 ks
- kyselé okurky120 g
- marinované houby120 g
- cibule120 g
- MAGGI Tekuté koření podle chuti
- řepkový olej2 lžíce
- sůl a pepř podle chuti
Postup přípravy
- Maso (z hovězí svíčkové, roštěnce nebo kýty) můžete nadrobno nasekat nebo umlít, či požádat o namletí v obchodě. Pokud chcete maso škrábat nebo sekat, vložte je na pár minut do ledničky, aby se lépe krájelo.
- Před podáváním je podle chuti smíchejte s olejem, Tekutým kořením MAGGI, solí a pepřem.
- Vytvarujte tatarský biftek podle obrázku, kolem rozložte nadrobno nasekané okurky, cibuli a houby.
- Žloutek dejte na maso.