Fazolový salát s vejcem a slaninou
Na večeři, ke svačině nebo dokonce na snídani? Proč ne? Fazolový salát s vejcem a slaninou bude skvělým nápadem v každou denní dobu! Křupavě lehká dobrota vám díky slanině a vajíčkům dodá dostatek energie na celý den, díky čerstvé zelenině se zase nemusíte bát toho, že se v teplých letních dnech nacpete k prasknutí.
    Množství
    4osoby
    Doba přípravy Doba čekání
    20minut 45minut
    Množství
    4osoby
    Doba přípravy Doba čekání
    20minut 45minut
    Postup přípravy
    1. Uvařte fazole ve slané vodě (mladší asi 15 minut, starší i půl hodiny), sceďte vodu, přelijte studenou a fazolky oloupejte.
    2. Usmažte slaninu dokřupava a vajíčka uvařte natvrdo.
    3. Ochuťte fazolky MAGGI Tekutým kořením a pepřem, zakápněte olivovým olejem a vše zamíchejte.
    4. Na talíř nebo do misky vložte salát, ozdobte širokými fazolemi, slaninou a vejci. Vše ozdobte klíčky.