Dlouze pečená vepřová plec v bulce
Jen těžko najdete tak jednoduchý a přitom oslnivý pokrm, jako je dlouze pečené trnahé hovězí. Zatímco příprava vám zabere jen pár minut, několikahodinové pečení vám zase dopřeje spoustu času na odpočinek nebo další přípravy hostiny. Až pak budete šťavnaté a rozpadající se maso rozdělovat vydličkou, bude vám jasné, že tato pochoutka vám jako kuchaři zaručí večnu slávu a uznání.
    Množství
    4porce
    Doba přípravy Doba čekání
    15minut 9hodin
    Množství
    4porce
    Doba přípravy Doba čekání
    15minut 9hodin
    Ingredience
    Postup přípravy
    1. Umyjte a osušte maso.
    2. Koření (chilli, kmín, pepř a rozdrcený česnek) promíchejte do homogenní hmoty a přidejte sůl, cukr a MAGGI Tekuté koření.
    3. Maso důkladně obalte ve směsi ze všech stran.
    4. Vložte jej do žáruvzdorné nádoby a zakryjte víkem. Vložte do trouby předehřáté na 95 °C a pečte jej nejméně po dobu 9 hodin, nejlépe v noci.
    5. Po upečení maso vyndejte a nechte odpočívat. Po vychladnutí maso natrhejte vidličkou a promíchejte s výpekem.
    6. Servírujte v housce s oblíbenými omáčkami nebo majonézou.