Boloňské špagety

Doba přípravy

30 minut

Doba čekání

45 minut

Množství

4 porce

Boloňské špagety po právu patří mezi hvězdy italské kuchyně! Podlehněte i vy kouzlu Itálie a připravte si omáčku, kterou budete jednoduše milovat. Pro skutečný gurmánský zážitek nemusíte shánět náročné ingredience! K mrkvi, cibuli a česneku vám stačí přidat mleté maso a konzervovaná rajčata, která skvěle dochutí naše MAGGI Tekuté koření. Za pár minut si tak bez námahy vykouzlíte kousek prosluněné Itálie u vás doma.

Postup přípravy

Ingredience

Kroky přípravy

  1. Očistěte mrkev, oloupejte cibuli a nakrájejte je na malé kostky. Rozpálenou pánev pokapejte olivovým olejem a mrkev s cibulí začněte restovat. Po změknutí přidejte najemno nakrájený česnek a restujte další dvě minuty, poté přidejte mleté maso.
  2. Až bude maso hezky propečené, přidejte konzervu rajčat, sůl, pepř a MAGGI Tekuté koření. Na mírném ohni duste 20 minut.
  3. Během vaření omáčky si podle návodu na obalu uvařte MAGGI špagety. Po uvaření je přidejte do teplé omáčky. Špagety s omáčkou posypte parmezánem, zakápněte olivovým olejem a ozdobte čerstvou bazalkou.