Americký hamburger

Doba přípravy

15 minut

Doba čekání

10 minut

Množství

4 porce

Šťavnaté maso, čedar a křupavá zelenina, které se skvěle spojí v měkké housce. Přesně to je americký hamburger v celé své jednoduchosti a kráse! Ať už tápete, co připravit na rodinnou grilovačku nebo na posezení s přáteli, buďte si jisti, že touto klasikou dostanete naprosto všechny. Připravte si dokonale ochucené maso a během pár minut nachystejte perfektní burger, nebo nechte vaše hosty, aby si vyskládali vlastní podle svého gusta. Pak už se jen zakousněte a vychutnejte s ticho proložené spokojeným mlaskáním.

Postup přípravy

Ingredience

Kroky přípravy

  1. Do mletého masa přidejte sůl, pepř a MAGGI Tekuté koření. Vše promíchejte a vytvarujte 4 stejné karbanátky.
  2. Maso a slaninu grilujte 3–5 minut z každé strany na přímém grilu. V poslední minutě položte na maso plátek sýru čedar. Mezitím si připravte rajčata, okurky a cibuli, které nakrájejte na plátky.
  3. Bulky překrojte a potřete majonézou nebo jinou oblíbenou omáčkou. Na spodní bulku položte salát, maso s roztaveným sýrem, rajče, cibuli, okurky a vrchní housku. Milovníci pálivého přidají nakrájenou papričku jalapeňos. Podávejte s hranolkami.