Losos na česnekovém másle

Doba přípravy

30 minut

Doba čekání

0 minut

Množství

4 porce

Sladké máslo, výrazný česnek a nezaměnitelná chuť čerstvého lososa. To je kombinace, kterou jen tak něco nepřekoná! Nechte rozpustit máslo a užívejte si aroma, které se začne pozvolna uvolňovat z restovaného česneku. Specifická chuť bude idálním základem pro jemné rybí maso, které skvěle dochutí MAGGI Harmonie chutí. K jídlu nikoho svolávat nemusíte. Díky krásné vůni vycházející z kuchyně už budou všichni stravníci netrpělivě sedět u stolu.

    Jak na to?

    Ingredience

    Postup přípravy

    1. Do hubší litinové pánve dejte rozpustit máslo, vhoďte do něho 4 celé oloupané stroužky česneku a na mírnm ohni je nechte asi 5 minut restovat, nesmí se začít pálit.
    2. Nyní z pánve vyndejte orestovaný česnek, pokud není másla dost, tak k němu ještě lžíci přidejte.
    3. Do ochuceného másla dejte smažit osolené a opeřené filety lososa, které na pánvi lehce dokořeňte MAGGI Harmonií chuti.
    4. Filety opékejte 2 minuty z každé strany a nakonec zakápněte citrónovou šťávou.
    5. Podávejte s ranými bramborami a petrželkou.